27. 2. 2011

Únosy "mimozemšťany" a mozkové implantáty

PŘICHÁZÍTE O ROZUM?
Huw Edwards
 
Základní fakta

"Pro ty z nás, kteří si váží své osobní svobody je obzvlášť obtížné přijmout myšlenku, že nám bylo do těla bez našeho svolení vloženo něco cizího. "

Jen málo z nás by s pohnutkou Whitleyho Striebera nesouhlasilo, avšak technologie implantátů, ať už mimozemských či pozemských, se pomalu stává realitou. Strieberovy poznámky se vztahují ke zprávě o vynětí údajných mimozemských implantátů, k němuž došlo ve Spojených státech. Tomuto případu se dostalo velké publicity a většina čtenářů jej jistě dobře zná, takže si zopakujeme jen nejzákladnější údaje.

V červnu 1995 Derrel Sims, vedoucí výzkumník únosů pro organizaci MUFON s centrem v Houstonu (a známý pro své styky s CIA), a dr. Roger Leir, jeho kolega z organizace MUFON s třicetiletou chirurgickou praxí, spojili své síly při operaci, jejímž cílem bylo vyjmutí implantátů z těla dvou unesených. Muž a žena z Houstonu - třebaže jeden druhého neznali - tvrdili, že jim byly do těla vloženy implantáty. Rentgenové snímky tuto skutečnost potvrdily.

Během videokamerou snímané operace byly z tkáně obou osob vyňaty tři anomální objekty - dva z ženina palce u nohy a jeden z hřbetu mužovy ruky .Tento poslední objekt byl totožný s jedním ze dvou objektů nalezených u ženy. Ani u jedné z osob nebyly patrné žádné stopy po nějaké předchozí operaci.

Celý článek zde: http://hucek.cz/ 

Žádné komentáře:

Okomentovat