25. 2. 2011

V životě jste buď jedničky, nebo nuly!

Pozitivní myšlení, osobní rozvoj, úspěch, životní cíle, finanční gramotnost ...
Kdo jsme? Odkud pocházíme? Jaké máme poslání...a kam směřujeme? Proč jsme tady? Co je realita? Vidíme skutečný svět? Nebo pouze to co chceme vídět? Je rozdíl, mezi způsobem jaký svět vnímáme a jaký ve skutečnosti je? Z čeho je tvořena myšlenka? Společnost nedoceňuje myšlení! „Myšlenky ovlivňují realitu!“ Chcete-li v životě zažít věci, které jste ještě nezažili, bude nutné udělat věci, které jste ještě neudělali!

Poslání – naší snahou je vytvořit ucelený seznam materiálů (pozitivní myšlení, finanční gramotnost, osobní rozvoj, duchovní růst, mezilidské vztahy) a předat je dalším lidem, aby jim pomohly tak jako nám. Podělte se proto s ostatními o své zdroje. Obdarujte a bude Vám mnohokrát oplaceno!

Každý z materiálů byl pročten, viděn, slyšen, pro Vaši lepší orientaci ohodnocen. Nejvýše hodnocené tituly nám pomohly nejvíce, nebo jsme v nimch našli užitečné informace, avšak pro Vás mohou znamenat zásadní zlom v myšlení i zcela jiné materiály. Pokud nesouhlasíte s naším hodnocením dejte nám vědět...


Tento výborný web najdete zde: www.010101.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat