3. 3. 2011

Volná energie

Co vlastně prát o volné energii? K popisu takového fenoménu, byl použit název over-unity nebo volná energie, což v mnoha případech znamená, že ze systému nebo reakce (magnetického motoru nebo reakce chladné fúze) získáme více energie, než do ní vložíme. Variant jak vyrobit volnou energii a vynálezů s tím spojených jsou snad tisíce.

Nyní nabízím všem zájemcům, aby se sami přesvědčili, že existují energie mnohém lacinější a všestranně výhodnější, nejen bez nepříznivých ekologických následků na životní prostředí, než ropa, ale není je možno aplikovat a prakticky realizovat pouze z jediného důvodů. Naftové a energetické lobby mají strach o své obrovské zisky. Z tohoto důvodu budou dělat všechno proto, aby jakýkoli úspěšný pokus ihned v zárodku umlčely, třeba i fyzickou likvidací každého schopného vynalézavého jedince, který byl anebo bude schopen postavit stroj, třeba auto, (elektrárnu?) či cokoli jiného na některou takovouto energii.

Není žádné tajemství, že naftové lobby diktují vládám nejen ekonomické modely, ale i zločinné loupežné války, které jsou přímo injekcí pro zvyšování jejich nenasytných zisků...

Celý článek zde: http://www.matrix-2012.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat