25. 2. 2011

10 Moderních kontrol mysli

Čím více se provádí výzkumů kontrolování mysli, tím víc může docházet k závěru, že je koordinována na cíl proměnit lidské rasy na bezmyšlenkovité roboty. Ovládání mysli populace je pod taktovkou těch, kteří studují lidské chování, takže většinová populace bude ovládána malými "elitními" skupinami. Dnes jsme vstoupili do nebezpečné fáze, kde je přijato ovládání mysli na fyzikální a vědecké úrovni a hrozí, že se staneme pouhými nástroji technokratické diktatury odvíjející se v celosvětovém měřítku.

Moderní ovládání mysli je jak technologické, tak i psychologické. Testy ukazují, že účinky mohou být sníženy nebo odstraněny, alespoň pro typ reklamy a propagandy pro ovládání tvé mysli. Obtížnější je čelit fyzickým zásahům, které vojensko-průmyslový komplex nadále rozvíjí a zlepšuje.


1. Vzdělávání - To je to nejvíce zřetelné a přesto stále zůstává nezměněno. Vždy bylo rádoby účelové "vychovávat" přirozeně vnímavé děti, to bylo ústřední složkou komunistické a fašistické tyranii v celé historii. Nikdo nebyl více nápomocný odhalení programu moderního vzdělávání než Charlotte Iserbyt - můžeš začít sám výzkum v této oblasti stažením zdarma jeho knihy ve formátu PDF.: http://www.deliberatedumbingdown.com/MomsPDFs/DDDoA.sml.pdf Odhaluje roli Globalistické utváření budoucnosti, kde mají plnou kontrolu nad vzděláním elitní třídy vědomí.

2. Reklama a propaganda - Edward Bernays byl citován jako vynálezce konzumní kultury, která byla především určena k cíli "já-ství" lidí (nebo jeho nedostatku), aby ukojovali jejich potřebu. Zpočátku byli představeny výrobky jako jsou cigarety, například. Nicméně, Bernays také v jeho knize "Propaganda" napsané roku 1928 poznamenal: "Propaganda je výkonná neviditelná vláda." Toto může být nejvíce viděno v moderním policejním státě zabaleného do pseudo-vlastenecké války proti teroru. Postupující konsolidace médií umožnila celé podnikové sféře spojit se s vládou, která nyní využívá pojem propagandy na různých místech. Média, tisk, filmy, televize nyní mohou bez problémů integrovat zprávy, které se zdají být pravdivé, protože přece pochází z tolika zdrojů současně, že. Když už je člověk naladěn na hlavní "poselství (informace)", musí mu to být vtisknuto všude. A to ani nemluvíme o podprahové komunikaci.

3. Předpovídané programování - Mnozí stále popírají, že prediktivní plánování je skutečné. Chtěl bych znát kohokoli, kdo může posoudit rozsah dokumentace jako dal dohromady Alan Watt, který dospěl k jinému závěru. Prediktivní programování má svůj původ převážně elitářského Hollywoodu, kde na velké obrazovce může být nabídnuta velká vize dalšího směřování společnosti. Stačí se podívat zpětně na knihy a filmy, které jste si mysleli, že jsou nepřirozené (třeba "sci-fi") a teď se zblízka podívejte kolem sebe na dnešní společnost. Pro podrobnější rozpis konkrétních příkladů se podívejte na http://vigilantcitizen.com/?p=5830. Budete se na to pak zřejmě dívat v úplně jiném světle.

4. Sport, politika, náboženství - Někdo by se snad mohl urazit při pohledu na náboženství či dokonce politiky, že jsme je dali vedle sportu jako metodu kontroly mysli. Hlavní téma je vždy stejné: "rozděl a panuj". Tato technika je velmi jednoduchá: přirozenou tendencí lidí je spolupracovat na jejich přežití, naučit je tvořit týmy usilující o nadvládu a vyhrávat. Sport byl vždy klíčový k rozptýlení, kde se populace shromažďuje na nedůležitou událost, která například v Americe dosáhla směšných rozměrů. Dokonce vypuknou i demonstrace kvůli sportovním celebritám. Ale základní lidské otázky, jako je svoboda zmizela pryč jako nedůležitá. Politický diskurz je přísně v levo-pravém paradigmatu, čímž lze snadno ovládat opozice, zatímco náboženství je na pozadí téměř každé války v celé historii.

5. Potraviny, voda a vzduch - Aditiva, toxiny a jiné potravinové jedy doslova mění chemii mozku a vytváří poslušnost a apatie. V pitné vodě byl prokázán fluorid, který snižuje IQ. Aspartam a MSG jsou excitotoxiny , které vzrušují mozkové bunky, než odumřou. Snadný a rychlý přístup k potravinám, které obsahují tyto jedy obecně vytvořil populaci, které chybí zaměření a motivace pro všechny typy aktivního životního stylu. Většina moderního světa je dokonale připravena na pasivní vnímavost - tedy přijetí diktátorské elity. A pokud se rozhodnete pilně sledovat vaši stravu, elity jsou plně připraveny na stříkání obyvatel výše uvedených jedů.

6. Drogy - To můžou být jakékoli návykové látky, ale cílem "regulátorů mysli" je zajistit, že jste na něco závislí. Jedním z hlavních tahů moderního ovládání mysli je psychiatrie, která má za cíl definovat všechny lidi podle jejich poruchy na rozdíl od svého lidského potenciálu. To bylo nastíněno v knihách, jako Brave New World. Dnes to je přijato ještě dalšími extrémy jako lékařská tyranie, kde téměř každý má nějaký druh poruchy - zejména ti, kteří zpochybňují autoritu. Užívání drog v armádě vedla k rekordnímu počtu sebevražd. Nejhorší ze všech - moderní lék http://www.alternet.org/health/148444/are_we_giving_our_soldiers_drugs_that_may_make_them_kill_themselves/ užívá nyní více jak 25% dětí v USA, prý kvůli "znecitlivění mysli".

7. Vojenské testování - Armáda má dlouhou historii v testech kontroli mysli. Armádní členové mají mysl snad nejvíce tvárnou, protože celou dobu žijí a vidí život, který rezonuje na struktury hierarchie, kontroly a potřeby nesporného poslušnosti v misi. Pro zvýšení počtu vojáků k indoktrinaci se nedávno objevila novinka přilby "DARPA" pro utlumení paměti, omezující je na pouhé zaměření se na určitý cíl.

8. Elektromagnetické spektrum - Elektromagnetické vlny nás všechny obklopují různými moderními prostředky, u kterých bylo prokázáno, že mají přímý vliv na funkci mozku. Jeden z výzkumníků pracuje s "helmou", která ukazuje různé vize změnou elektromagnetického pole v mozku. Naše moderní přístroje nám pasivně mění mysl, včetně například telefonních věží, kterými je možné mysl určitým způsobem směrovat.

9. Televize, počítač a "rychlost blikání obrazu" - Je dost špatné, že to, co je "naprogramováno" na televizní obrazovce (přístupné pomocí dálkového "ovládání"), je navrženo tak, aby to bylo jednoduché. Doslova Vás to uklidní nebo uspává, je to psycho-sociální zbraň. Blikání obrazu (promítání) v testech ukazuje, že mozkové vlny alfa jsou změněny, produkují druh hypnózy. U počítačů je blikání obrazu o něco nižší, ale přesto video hry, sociální sítě a další struktury, které přetíží mozek informacemi k rychlému tempu moderní komunikace, navozuje stav ADHD. Studie ukázala, že časté hraní videoher může mít za následek nižší průtok krve do mozku a oslabovat emoční kontrolu. Kromě toho, role-playing hry ukazují realistické války a scénáře policejního státu, což slouží k znecitlivění spojení s realitou. Stačí se například podívat na hru Call of Duty.

10. Nanobots - Zní to jako sci-fi horor. Přímo do mozku se umístí nanobot. Plány jsou již na cestě. Jedná se o přímou úpravu mozku (je to známé již dříve jako "neuroengineering"). Přímá manipulace mozku přes optická vlákna se zdá být trochu chaotická a problémová. Lidem by to mohlo být vnuknuto tak, že třeba po stisknutí tlačítka, Vám může tento nanobot poskytnout dobrý pocit. Mění v mozku molekulu po molekule. Předpokládané datum použití? Brzy, asi roku 2020.

Soustředěné úsilí má za cíl řídit a předvídat lidské chování tak, že sociální vědci a diktátorské elity můžou ovládat masy, vyrobit vědomí bez lidskosti. Pouze ty co to prokoukli se budou snažit na zachování naší svobodné vůle.

Přeloženo, originál: http://www.activistpost.com/

1 komentář:

  1. Uz delsi dobu mi tu na tomto svete (neco)nehraje,ja sama nevim co,ale moje podvedomi to citi,tudiz jsem zacala pozorovat chovani lidi a musim opravdu rict,ze jsou cim dal tim vice divni, jini,nez byvali.Davala jsem za vinu treba televizi,to jsem tenkrat jeste neznala takove detaily s vymyvanim mozku, kontrolou mysli atd...Kdyz to vezmes ale kol akol a zamyslis se poradne nad tim,tak pochopis,ze to tak asi bude,ze vsechny okolnosti tomu nasvedcuji.Je stale vice lidi,kteri jsou k tomuto tematu cim dal tim vic otevrenejsi a zacinaji uvazovat pro a proti,bohuzel je vsak stale vetsina lidi kteri se sami nazyvaji(ze stoji pevne obouma nohama na zemi) a tem kdyz neco takoveho byt ,jen naznacis,tak si budou pri nejlepsim tukat na celo.Tak je to s nasi dobrou civilizaci,ted by mne ale zajimalo,proc to delaji a co konkretne tim ona vyse uvedena (elita)sleduje? Eva

    OdpovědětVymazat