14. 3. 2011

Mapa snů

Mapa snů je jednoduchý, ale účinný vizualizační nástroj, který aktivuje vesmírný zákon přitažlivosti tak, aby se vaše sny začaly měnit ve skutečnost.

Mapa snů je prostě vizuální prezentace, nebo koláž věcí, které chcete mít, toho jací chcete být, co chcete v životě dělat, či jaká místa navštívit apod. Vaší fantazii se meze nekladou.

Tvoří ji výkres či plakát, kde můžete umístit vystřihnuté obrázky, sami něco domalovat, nebo připsat něco co se týká věcí, které chcete aby se staly ve vašem životě skutečností.



Důvodem tvorby takové mapy snů je právě aktivovat sílu vašich myšlenek, umožní vám se více soustředit na vaše cíle a přání, a vnitřní síla pak uvede do pohybu věci a lidi kolem tak, aby se vaše sny brzy realizovaly. Správný výběr obrázků a textů nabije vaše emoce pocity nadšení, umožní vám si představit, že to vše už vlastníte, radovat se z toho a děkovat za to. Vše z vaší mapy snů se postupně začne objevovat i ve vašem skutečném životě!

Jak rychle se to stane? To záleží jen na vás, na vaší víře, představivosti, schopnosti to již předem prožívat ve své mysli, na síle vaší myšlenky!


Další vyjímečné informace ohledně síly Vaší mysli naleznete na:  http://silamyslenky.webgarden.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat